MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A profilanalitikus érzékszervi vizsgálat jelentősége a pálinka minősítésében

Pálinkás, Gábor (2015) A profilanalitikus érzékszervi vizsgálat jelentősége a pálinka minősítésében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palinkas_Gabor.pdf] Szöveg
Palinkas_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348093; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 25.; ÁÉ. tanszéki jel; Pálinka; Érzékszervi vizsgálat; Profilanalízis; Barackpálinka; Körtepálinkák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 11:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4146
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése