Pálinkás, Gábor (2015) A profilanalitikus érzékszervi vizsgálat jelentősége a pálinka minősítésében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palinkas_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palinkas_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348093; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 25.; ÁÉ. tanszéki jel; Pálinka; Érzékszervi vizsgálat; Profilanalízis; Barackpálinka; Körtepálinkák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4146 |