Pálinkás, Gábor (2015) A profilanalitikus érzékszervi vizsgálat jelentősége a pálinka minősítésében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPalinkas_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ348093; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 25.; ÁÉ. tanszéki jel; Pálinka; Érzékszervi vizsgálat; Profilanalízis; Barackpálinka; Körtepálinkák; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:10 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4146 |


