MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Production of Hypoallergenic and Added Value Yoghurt from Skimmed Cow Milk Using Membrane and Enzymatic Technology

Eren, Burak Atilla (2017) Production of Hypoallergenic and Added Value Yoghurt from Skimmed Cow Milk Using Membrane and Enzymatic Technology. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Burak_Atilla_Eren.pdf] Szöveg
Burak_Atilla_Eren.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375752; Fisciano; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 65-72.; Ég. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tehéntej; Allergénmentes élelmiszerek; Joghurtok; Élelmiszer-biotechnológia; Ultraszűrés; Enzimes hidrolízis; Membrán-szűrési eljárások;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4144
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése