Eren, Burak Atilla (2017) Production of Hypoallergenic and Added Value Yoghurt from Skimmed Cow Milk Using Membrane and Enzymatic Technology. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Burak_Atilla_Eren.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Burak_Atilla_Eren.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375752; Fisciano; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 65-72.; Ég. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tehéntej; Allergénmentes élelmiszerek; Joghurtok; Élelmiszer-biotechnológia; Ultraszűrés; Enzimes hidrolízis; Membrán-szűrési eljárások; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Nath, Arijit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4144 |