Pinczés, Gyöngyi (2019) Probiotikus Lactobacillus törzsek biogén amin termelésének tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pinczes-Gyongyi-C6.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pinczes-Gyongyi-C6.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411939; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus baktériumok; Tejsavbaktériumok; Biogén aminok; Metabolitok; Bodzalé; Berkenye; Gyümölcslégyártás; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 14:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Szécsi, Anett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4136 |