Szobonya, Szabolcs (2020) Probiotikus és nem probiotikus tejsav baktériumok vizsgálata elektronikus nyelvvel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szobonya_Szabolcs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szobonya_Szabolcs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403583; Budapest; Élelmiszermérnöki (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 52-54.; Gb. tanszéki jel; Elektronikus nyelv érzékelő; Joghurtok; Tejsavbaktériumok; Probiotikus élelmiszerek; Sejtszámmeghatározás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bodor, Zsanett - - Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4132 |