Hóz, Barbara (2018) Probiotikumok szaporodása és metabolit termelésük alakulása különböző nitrogénforrások hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hoz_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hoz_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390135; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 32-34.; Sör. tanszéki jel; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Tápközegek; Probiotikus élelmiszerek; Fermentált élelmiszerek; Ananászlé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 14:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4126 |