Ruzicska, Henrietta (2014) Prebiotikus élelmiszer-összetevők tesztelése in vitro kísérletekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ruzicska_Henrietta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ruzicska_Henrietta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371330; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [61-64].; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Szójabab; Bélflóra; Tápközegek; Enterobaktériumok; Vegyeskultúrás fermentáció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 08:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4113 |