MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Prebiotikummal készült gyümölcsdesszertek tárolás alatti változásainak nyomonkövetése

Ocsovai, Anna (2016) Prebiotikummal készült gyümölcsdesszertek tárolás alatti változásainak nyomonkövetése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ocsovai_Anna.pdf] Szöveg
Ocsovai_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382937; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 62-64.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcszselé; Meggy; Málna; Borszőlő; Édesipari technológia; Prebiotikumok; Oligoszacharidok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 14:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4112
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése