Ocsovai, Anna (2016) Prebiotikummal készült gyümölcsdesszertek tárolás alatti változásainak nyomonkövetése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ocsovai_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ocsovai_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382937; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 62-64.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcszselé; Meggy; Málna; Borszőlő; Édesipari technológia; Prebiotikumok; Oligoszacharidok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 14:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4112 |