Krajnyák, Vivien (2018) Pre-, és probiotikus, ízesített Totu tej és Totu krém extra készítmények fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.04.18.) |
Kulcsszavak: | ENTZ390377; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Prebiotikumok; Probiotikus élelmiszerek; Totutej; Tojásfehérje; Gyümölcskrém; Tejipari technológia; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4111 |