MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pre-, és probiotikus, ízesített Totu tej és Totu krém extra készítmények fejlesztése

Krajnyák, Vivien (2018) Pre-, és probiotikus, ízesített Totu tej és Totu krém extra készítmények fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.04.18.)
Kulcsszavak: ENTZ390377; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Prebiotikumok; Probiotikus élelmiszerek; Totutej; Tojásfehérje; Gyümölcskrém; Tejipari technológia; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4111
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése