Gergely, Dóra (2017) Pörkölt pisztáciás-mascarponés krémmel töltött bonbonok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gergely_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gergely_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375453; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Termékfejlesztés; Töltött csokoládék; Pisztácia; Mascarpone; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4110 |