MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pörkölt pisztáciás-mascarponés krémmel töltött bonbonok termékfejlesztése

Gergely, Dóra (2017) Pörkölt pisztáciás-mascarponés krémmel töltött bonbonok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gergely_Dora.pdf] Szöveg
Gergely_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375453; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Termékfejlesztés; Töltött csokoládék; Pisztácia; Mascarpone; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4110
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése