Visy, Orsolya (2014) Pörkölt és pörköletlen sárgabarackmagból hidegen sajtolt olaj minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegVisy_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371078; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60-62.; Gb. tanszéki jel; Kajszimag; Növényolajipari technológia; Pörkölés; Hidegen sajtolt olajok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:09 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4109 |


