Dusza, Eszter (2019) Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az extraktum oldószermentesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dusza_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dusza_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391850; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Ég. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Extrakció; Oldószer kinyerése; Ultrahang alkalmazása; Vákuumbepárlás; Fordított ozmózis; Tokaji aszú; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/410 |