MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az extraktum oldószermentesítése

Dusza, Eszter (2019) Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az extraktum oldószermentesítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dusza_Eszter.pdf] Szöveg
Dusza_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391850; Budapest; Élelmiszermérnök (MSC), Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Ég. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Extrakció; Oldószer kinyerése; Ultrahang alkalmazása; Vákuumbepárlás; Fordított ozmózis; Tokaji aszú;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/410
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése