MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pizzatészták reológiai tulajdonságainak javítása hidrokolloidok alkalmazásával

Orosz, Olga (2018) Pizzatészták reológiai tulajdonságainak javítása hidrokolloidok alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Orosz_Olga.pdf] Szöveg
Orosz_Olga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389522; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Pizza; Reológiai vizsgálatok; Farinográfos vizsgálat; Állományvizsgálat; Természetes adalékanyagok; Hidrokolloidok; Burgonyakeményítő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4082
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése