Oláh, Marcell (2020) A PH-érték csökkentésének hatása tojáslevek színére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Olah_Marcell.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Olah_Marcell.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402819; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; ÁÉ. tanszéki jel; Tojáslé; Citromsav; pH-érték; Tartósítószerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4055 |