MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A PH-érték csökkentésének hatása tojáslevek színére

Oláh, Marcell (2020) A PH-érték csökkentésének hatása tojáslevek színére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Olah_Marcell.pdf] Szöveg
Olah_Marcell.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ402819; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; ÁÉ. tanszéki jel; Tojáslé; Citromsav; pH-érték; Tartósítószerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4055
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése