Nováky, Nóra (2018) A pH és a hőmérséklet hatásának vizsgálata fekete bodza fajták egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Novaky_Nora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Novaky_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390370; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 38-43.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Beltartalmi vizsgálat; Élelmiszer-színezék; Antociánok; Bodzalé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4054 |