Ménesi, Lilla Magdolna (2012) A Ph és a hőmérséklet hatásának tanulmányozása fekete bodza fajták színstabilitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Menesi_Lilla_Magdolna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Menesi_Lilla_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332221; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 68-72.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Színezékek; Polifenolok; Antociánok; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás, Gyümölcslégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 27 Jan 2024 10:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4053 |