Ménesi, Lilla Magdolna (2012) A Ph és a hőmérséklet hatásának tanulmányozása fekete bodza fajták színstabilitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMenesi_Lilla_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332221; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 68-72.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Színezékek; Polifenolok; Antociánok; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás, Gyümölcslégyártás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 27 Jan 2024 10:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Dorkó, Lilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4053 |


