MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Ph és a hőmérséklet hatásának tanulmányozása fekete bodza fajták színstabilitására

Ménesi, Lilla Magdolna (2012) A Ph és a hőmérséklet hatásának tanulmányozása fekete bodza fajták színstabilitására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Menesi_Lilla_Magdolna.pdf] Szöveg
Menesi_Lilla_Magdolna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332221; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 68-72.; Kot. tanszéki jel; Feketebodza; Színezékek; Polifenolok; Antociánok; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás, Gyümölcslégyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 27 Jan 2024 10:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4053
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése