Molnár, Máté András (2012) Pervaporáció modellezése alma aromakomponensek kinyerésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMolnar_Mate_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326648; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 53-55.; Ég. tanszéki jel; Pervaporáció; Alma; Aromaanyagok; Membránszeparációs műveletek; Aromajavítás; Aromavizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4037 |


