Gál, Gábor (2012) Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gal_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gal_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326754; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcspálinka; Pektinbontó enzimek; Cefrézés; Gázkromatográfia; Almapálinka; Vilmos körte; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4019 |