Pallai, Orsolya (2016) Palsgaard® féle ammónium-foszfatid hatása az étcsokoládé viszkozitására és folyáshatárára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pallai_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pallai_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382725; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Gb. tanszéki jel; Étcsokoládé; Emulgeátorok; Kakaóvaj; Csokoládégyártás; Csokoládémassza; Viszkozitás mérés; Nedvességtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3954 |