MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Palsgaard® féle ammónium-foszfatid hatása az étcsokoládé viszkozitására és folyáshatárára

Pallai, Orsolya (2016) Palsgaard® féle ammónium-foszfatid hatása az étcsokoládé viszkozitására és folyáshatárára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pallai_Orsolya.pdf] Szöveg
Pallai_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382725; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Gb. tanszéki jel; Étcsokoládé; Emulgeátorok; Kakaóvaj; Csokoládégyártás; Csokoládémassza; Viszkozitás mérés; Nedvességtartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3954
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése