Magyar, Balázs (2020) A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyar_Balázs_RW.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyar_Balázs_RW.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411092; Budapest; Pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 38-40.; Élip. tanszéki jel; Pálinka; Pálinkafőzés; Élelmiszerjelölés; Zárjegy; Magyar termék; Hungarikum; Címkézés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3948 |