Magyar, Balázs (2020) A pálinkatermékek jelölésére, címkézésére vonatkozó előírások. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMagyar_Balázs_RW.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ411092; Budapest; Pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 38-40.; Élip. tanszéki jel; Pálinka; Pálinkafőzés; Élelmiszerjelölés; Zárjegy; Magyar termék; Hungarikum; Címkézés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3948 |


