Motyovszki, Dávid Márk (2014) A pálinkakészítés során a lepárlást követően visszamaradt cefremoslék felhasználásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Motyovszki_David_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Motyovszki_David_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371307; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Sör. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Kardos, Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3945 |