Motyovszki, Dávid Márk (2014) A pálinkakészítés során a lepárlást követően visszamaradt cefremoslék felhasználásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegMotyovszki_David_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371307; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39.; Sör. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Kardos, Levente - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3945 |


