MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pálinka, mint gasztronómiai alapanyag

Papp, Zoltán (2018) A pálinka, mint gasztronómiai alapanyag. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Zoltan.pdf] Szöveg
Papp_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390641; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 44.; Élip. tanszéki jel; Pálinka; Gasztronómia; Molekuláris gasztronómia; Fókuszcsoport; Interjú; Ízkölcsönhatás; Ételleírások;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 11:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Krizl, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3932
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése