MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja

Kukovics, Ferenc (2012) Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kukovics_Ferenc.pdf] Szöveg
Kukovics_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332549; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-44.; Sör. tanszéki jel; Fitáz enzim; Fermentációs technológiák; Aspergillus niger; Enzimtermelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/393
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése