Kukovics, Ferenc (2012) Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kukovics_Ferenc.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kukovics_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332549; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-44.; Sör. tanszéki jel; Fitáz enzim; Fermentációs technológiák; Aspergillus niger; Enzimtermelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/393 |