MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Padlizsános zsúrkrém gyártástechnológiája

Dirner, Attila (2016) Padlizsános zsúrkrém gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dirner_Attila.pdf] Szöveg
Dirner_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382761; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Kot. tanszéki jel; Padlizsánkrém; Zöldségfeldolgozás; Konzervtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 10:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Barta, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3909
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése