Dirner, Attila (2016) Padlizsános zsúrkrém gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dirner_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dirner_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382761; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Kot. tanszéki jel; Padlizsánkrém; Zöldségfeldolgozás; Konzervtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 10:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3909 |