MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Padlizsán alapú szendvicskrémek termékfejlesztése és reológiai vizsgálata

Halasi, Bence (2019) Padlizsán alapú szendvicskrémek termékfejlesztése és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Halasi_Bence_RY.pdf] Szöveg
Halasi_Bence_RY.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398241; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [46-51.]; Kot. tanszéki jel; Termékfejlesztés; Szendvicskrémek; Padlizsánkrém; Inulin; Ízjavítás; Állományjavítók; Reológiai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 10:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3908
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése