Kaltenecker, Péter (2012) Pácolt sertéshús termékek sótartalmának meghatározása impedancia-méréssel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kaltenecker_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kaltenecker_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326640; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 50-51.; Fi. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Impedancia mérés; Minőségvizsgálat; Minőségellenőrzés; Sótartalom; Sertéshús; Pácolt húskészítmények; Húspácolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vozáry, Eszter - - Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3906 |