MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pácolt sertéshús termékek sótartalmának meghatározása impedancia-méréssel

Kaltenecker, Péter (2012) Pácolt sertéshús termékek sótartalmának meghatározása impedancia-méréssel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kaltenecker_Peter.pdf] Szöveg
Kaltenecker_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326640; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 50-51.; Fi. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Impedancia mérés; Minőségvizsgálat; Minőségellenőrzés; Sótartalom; Sertéshús; Pácolt húskészítmények; Húspácolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vozáry, Eszter
-
-
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3906
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése