Tudlik, Eszter (2016) Összetett szövetszerkezetű húsok pácolási technológiájának fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : hús, szalonna, bőrke. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tudlik_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tudlik_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382574; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Pácolási technológia; Ultrahang alkalmazása; Sótartalom; Színmérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 13:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3901 |