MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Összetett szövetszerkezetű húsok pácolási technológiájának fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : hús, szalonna, bőrke

Tudlik, Eszter (2016) Összetett szövetszerkezetű húsok pácolási technológiájának fejlesztése aktív ultrahang alkalmazásával : hús, szalonna, bőrke. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tudlik_Eszter.pdf] Szöveg
Tudlik_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382574; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Pácolási technológia; Ultrahang alkalmazása; Sótartalom; Színmérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 13:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3901
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése