MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Őrlési finomság hatása a kávéital élvezeti értékére

Herendi, Andrea (2013) Őrlési finomság hatása a kávéital élvezeti értékére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Herendi_Andrea.pdf] Szöveg
Herendi_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (958kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371550; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Gb. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3882
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése