Herendi, Andrea (2013) Őrlési finomság hatása a kávéital élvezeti értékére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Herendi_Andrea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Herendi_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (958kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371550; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Gb. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3882 |