Kovács, Ágnes (2012) Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332141; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 53-54.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ömlesztett sajtok; Nedvességtartalom; Zsírtartalom; NIR/NIT spektroszkópia; Élelmiszerkémia; Élelmiszer-analitika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Szigedi, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3873 |