MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával

Kovács, Ágnes (2012) Ömlesztett sajtok nedvesség- és zsírtartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Agnes.pdf] Szöveg
Kovacs_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332141; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 53-54.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ömlesztett sajtok; Nedvességtartalom; Zsírtartalom; NIR/NIT spektroszkópia; Élelmiszerkémia; Élelmiszer-analitika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Szigedi, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3873
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése