Gyengési, Lajos (2016) Ökológiai gazdálkodásból származó termékek felhasználása a vendéglátóiparban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveggyengesil.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (738kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ402870; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 31-32.; Mg. tanszéki jel; Ökológiai gazdálkodás. élelmiszerek; Vendéglátás; Bioélelmiszerek; Ráckeve; Éttermek; Kérdőíves vizsgálat; |
| Szakterület(ek): | G Geography. Anthropology. Recreation GE Environmental Sciences H Social Sciences HF Commerce |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 16:54 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pusztai, Péter - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3858 |


