Suba, Hajnalka (2017) Ózonizált víz alkalmazása szeletelt saláta fejlesztéséhez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSuba_Hajnalka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375335; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; ÁÉ. tanszéki jel; Fejes saláta; Módosított atmoszférás csomagolás; Magas oxigéntartalmú légköri csomagolás; Ózon; Frissárú; Színmérés; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Tárolási körülmények; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3839 |


