MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az Othello szőlőfajtából készített szőlő- és törkölypálinka minőségvizsgálata, következtetések a direkttermő szőlőfajtákból készített pálinkák minőségi jellemzőire

Cservári, Gábor (2014) Az Othello szőlőfajtából készített szőlő- és törkölypálinka minőségvizsgálata, következtetések a direkttermő szőlőfajtákból készített pálinkák minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Cservari_Gabor.pdf] Szöveg
Cservari_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348368; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 76-77.; Sör. tanszéki jel; Szőlőpálinka; Törkölypálinkák; Othello; Direkttermő szőlőfajták; Borpárlatok; Metanol; Fermentációs technológiák; Cefrézés; Tokaj-Hegyalja; Pálinkafőzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 07:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3834
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése