Vig, Eszter (2014) Osztrák és magyar tökmagolajok minőségváltozásának nyomonkövetése hosszan tartó tárolási folyamat során különféle körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vig_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vig_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371362; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Növényolajipari technológia; Tökmagolaj; Tárolhatóság; Ultraibolya besugárzás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 12:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3833 |