MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Osztrák és magyar tökmagolajok minőségváltozásának nyomonkövetése hosszan tartó tárolási folyamat során különféle körülmények között

Vig, Eszter (2014) Osztrák és magyar tökmagolajok minőségváltozásának nyomonkövetése hosszan tartó tárolási folyamat során különféle körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vig_Eszter.pdf] Szöveg
Vig_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371362; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Növényolajipari technológia; Tökmagolaj; Tárolhatóság; Ultraibolya besugárzás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3833
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése