Pocsai, Anna (2015) Az organikus termelés gazdasági vonzatainak vizsgálata a borászatban és a borszőlő termelésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pocsai_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pocsai_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369841; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 41-44.; Élip. tanszéki jel; Ökológiai gazdálkodás. szőlőtermesztés; Bioborok; Borpiac; Bioszőlő; Borászok; Kérdőíves vizsgálat; Bioélelmiszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 08:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - Konzulens Szolnoki, Gergely - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3821 |