MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ordasajt minőség-megőrzési idejének növelése nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel

Dimény, Ildikó Anna (2015) Ordasajt minőség-megőrzési idejének növelése nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dimeny_Ildiko_Anna.pdf] Szöveg
Dimeny_Ildiko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369746; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejsavó protein; Ordasajt; Sajtgyártás; Szárazanyag-tartalom; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3819
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése