Dimény, Ildikó Anna (2015) Ordasajt minőség-megőrzési idejének növelése nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDimeny_Ildiko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369746; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejsavó protein; Ordasajt; Sajtgyártás; Szárazanyag-tartalom; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3819 |


