MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Optimization of fermentation and distillation conditions of apple spirits and quality analysis

Sun, Weizhe (2019) Optimization of fermentation and distillation conditions of apple spirits and quality analysis. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ391881; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Desztillált szeszes italok; Almapálinka; Fermentációs technológiák; Aromavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 09:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pham, Minh Tuan
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3816
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése