Sun, Weizhe (2019) Optimization of fermentation and distillation conditions of apple spirits and quality analysis. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391881; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Desztillált szeszes italok; Almapálinka; Fermentációs technológiák; Aromavizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pham, Minh Tuan - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3816 |