Lippai, Laura (2020) Oolong teával dúsított étcsokoládé elkészítése, antioxidáns tartalmának vizsgálata és fogyasztói megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegLippai_Laura.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425184; Budapest; Bibliogr.: p. [45-47.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Étcsokoládé; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; Teatartalmú csokoládé; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3813 |


