Dienes, Ildikó (2016) One-shot technológiához alkalmazható krémek kifejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dienes_Ildiko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dienes_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382621; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Gb. tanszéki jel; One-Shot-technológia; Praliné; Töltött csokoládék; Viszkozitás mérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3810 |