Dulai, Viktória (2017) Oltások hatása görögdinnye fajták beltartalmi értékeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dulai_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dulai_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375948; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel; Görögdinnye termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Színmérés; Antioxidáns kapacitás; Oltványkészítés; Dinnyelé; Görögdinnye termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Dinnyelé; Színmérés; Antioxidáns kapacitás; Likopin; Oltás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3805 |