MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Oltások hatása görögdinnye fajták beltartalmi értékeire

Dulai, Viktória (2017) Oltások hatása görögdinnye fajták beltartalmi értékeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dulai_Viktoria.pdf] Szöveg
Dulai_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375948; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Kot. tanszéki jel; Görögdinnye termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Színmérés; Antioxidáns kapacitás; Oltványkészítés; Dinnyelé; Görögdinnye termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Dinnyelé; Színmérés; Antioxidáns kapacitás; Likopin; Oltás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 09:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3805
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése