Nagyfejeő, Helga (2018) Oligoszacharidok alkalmazása Lactobacillus törzsek bakteriocin termelésének fokozására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegNagyfejeo_Helga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390129; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Oligoszacharidok; Bakteriocinek; Probiotikus baktériumok; Prebiotikumok; Algakivonat; Antimikrobás hatás; Tápközegek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:44 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3796 |


