MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Olaj tartalmú mikrokapszulák membrántechnikával történő előállításának vizsgálata tejsavófehérje hozzáadásával

Mérő, Kitti Zsuzsanna (2018) Olaj tartalmú mikrokapszulák membrántechnikával történő előállításának vizsgálata tejsavófehérje hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mero_Kitti.pdf] Szöveg
Mero_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389979; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 42-46.; Ég. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Membrántechnológia; Emulgeátorok; Tejsavó; Porlasztószárítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Albert, Krisztina
-
-
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3787
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése