Mérő, Kitti Zsuzsanna (2018) Olaj tartalmú mikrokapszulák membrántechnikával történő előállításának vizsgálata tejsavófehérje hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMero_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389979; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 42-46.; Ég. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Membrántechnológia; Emulgeátorok; Tejsavó; Porlasztószárítás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 09:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Albert, Krisztina - - Konzulens Nath, Arijit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3787 |


