Smucz, Flóra (2015) Nyomáskezelt teljes tojáslevek és fehérje levek fehérjeszerkezetének vizsgálata Differenciál Pásztázó Kalorimetria és SDS-PAGE gélelektroforézis módszerével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Smucz_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Smucz_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369766; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 56-59.; Ht. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3764 |