Szabó, Katalin Orsolya (2016) A nyitott és zárt erjesztés paramétereinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Katalin_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Katalin_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390786; Budapest; Bibliogr.: p. 44.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörerjesztés; Erjedésipari technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3762 |