Szabó, Katalin Orsolya (2016) A nyitott és zárt erjesztés paramétereinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzabo_Katalin_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390786; Budapest; Bibliogr.: p. 44.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörerjesztés; Erjedésipari technológiák; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 13:49 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3762 |


