Zakariás, Rebeka (2018) A nyers tejtől a házi joghurtig : Mikrobiológiai és korszerű noninvazív módszerek alkalmazása a minőségellenőrzésben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zakarias_Rebeka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zakarias_Rebeka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389808; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Nyers tej; Tehéntej; Joghurtok; Tejipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Savfok; Sejtszámmeghatározás; Fermentált tejtermék; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3752 |