Árkosi, Boglárka (2015) Nyers sertéshús minőségmegőrzési idejének növelése kombinált tartósítási eljárással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegArkosi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369317; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Csomagolástechnika; Módosított atmoszférás csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat; Tartósítás. nyomás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3751 |


