MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi tejek alkalmazhatósága kávé, kakaó és puding termékek esetében

Kovács, Dóra Zsuzsanna (2014) Növényi tejek alkalmazhatósága kávé, kakaó és puding termékek esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Dora_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Kovacs_Dora_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371049; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 59-60.; Gb. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3730
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése