Csernák, Annamária (2012) Növényi színanyagok az élelmiszeriparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCsernak_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ324142; Budapest; Kertészmérnök (BSc) szak, gyógynövénytermesztés szakirány; Bibliogr.: p. 49-55.; Természetes színezékek; Élelmiszer-színezék; Karotinoidok; Antociánok; Betalainok; Klorofillok; Z/Gyógyn. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó, Krisztina - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3728 |


