MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi olajok viszkozitásának és oxidatív stabilitásának változása hevítés hatására

Csapó, Attila (2018) Növényi olajok viszkozitásának és oxidatív stabilitásának változása hevítés hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csapo_Attila.pdf] Szöveg
Csapo_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390661; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Növényolajok; Napraforgóolaj; Lenmag; Olívaolaj; Viszkozitás mérés; Oxidativ stabilitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3725
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése