MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi italok erjeszthetőségének tanulmányozása probiotikus starterkultúrákkal

Nagy, Szilvia (2014) Növényi italok erjeszthetőségének tanulmányozása probiotikus starterkultúrákkal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Szilvia.pdf] Szöveg
Nagy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371328; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 57-63.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Fermentációs technológiák, Erjeszthetőség; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok, Szójatej, Kókusztej;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 09:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3723
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése