Bognár, Bianka (2020) Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBognar_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ427159; Budapest; Bibliogr.: p.40-42.; Ht. tanszéki jel; Kekszgyártás; Sütőipari technológia; Rovarfogyasztás; Rostadalékok; Zabkorpa; Búzakorpa; Kitinpor; Állományvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:32 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3718 |


