Bognár, Bianka (2020) Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognar_Bianka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognar_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427159; Budapest; Bibliogr.: p.40-42.; Ht. tanszéki jel; Kekszgyártás; Sütőipari technológia; Rovarfogyasztás; Rostadalékok; Zabkorpa; Búzakorpa; Kitinpor; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3718 |