MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata

Bognár, Bianka (2020) Növényi és rovar eredetű rosttal dúsított gyúrt omlós keksz állományváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bognar_Bianka.pdf] Szöveg
Bognar_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427159; Budapest; Bibliogr.: p.40-42.; Ht. tanszéki jel; Kekszgyártás; Sütőipari technológia; Rovarfogyasztás; Rostadalékok; Zabkorpa; Búzakorpa; Kitinpor; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3718
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése