MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi és állati zsiradékokat tartalmazó margarinok vizsgálata

Izsó, Tekla (2013) Növényi és állati zsiradékokat tartalmazó margarinok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Izso_Tekla.pdf] Szöveg
Izso_Tekla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333963; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-50.; Gb. tanszéki jel; Margarin; Tejzsír; Növényolajok; Repcemagolaj; Kukoricacsíra olaj, Vaj; Spread,
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3716
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése